Referenties

Onze keuze voor een warmtepomp van De Airconditioningsspecialist is een juiste gebleken. Tegenwoordig zijn alle ruimtes in ons huis lekker aangenaam.

Familie Visser, Lochem

 

De verbouwing heeft wat langer geduurd maar het moet gezegd worden; de nieuwe aircos bij ons op de zaak werken optimaal. Het maakt niet uit hoe druk het is, wat de tijdstip op de dag is, of hoe het klimaat buiten is. Binnen is het bij ons altijd lekker aangenaam.

Gerard de Bruin, nederlandsegokkasten

 

Ik had nooit verwacht dat ons nieuwe airconditioning systeem zoveel aan energie kon besparen! De oude was nog maar 12 jaar oud maar het energieverbruik is met bijna 30% omlaag gegaan. We kunnen dat geld nu goed op een andere manier besteden.

Basisschool De Vuurtoren, Cadzand

 

Wij krijgen vaak klachten over de temperatuur van medewerkers in dezelfde ruimte; iedereen heeft andere wensen. Gelukkig wist De Airconditioningsspecialist ons te  helpen. Zij hebben een flexibel systeem geïnstalleerd. Alle klachten zijn nu voorbij.

Facilitair manager kantorencomplex De Wal, Hendrik-Ido-Ambacht

 

Godzijdank heeft ons winkelcentrum eindelijk geïnvesteerd in een nieuw airconditioningssysteem. Het was een geruststellende gedachte om de wagens van De Airconditioningsspecialist gedurende enkele dagen op de stoep te zien staan. Ik weet uit ervaring dat zij weten waarover ze praten . Dat blijkt want het verschil kon ik direct merken nadat ik een bezoek had gebracht aan het nieuwe winkelcentrum. Het maakt het winkelen in ieder geval een stuk aangenamer.

Petra Koornhoender, Arnhem